Hendelseskalender

Alle - Stjernekonsert
Søndag 27 September 2020, 16:00

Pga koronasituasjonen blir det max 200 som kan delta på denne konserten og for at vi skal kunne klare å holde oversikten på hvor mange vi blir og overholde smittevernsreglene må vi ha en bindende påmelding til konserten. Det vil max kunne delta to voksne pr. familie. Alle voksnemå vente ute på å få tildelt plass på samfunnshuset. Påmelding sendes til Yvonne C. Eikeberg på mail : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen torsdag 24.september.
Det vil bli utdeling av stjerner til de som har gått minimum ett år i korpset. Det blir også utdeling av diverse årsutmerkelser.
For musikantene er antrekket inneuniform – altså uten hatt og hansker. Juniorer som ikke har fått utdelt uniform enda vil få det innen konserten. Mer info om dette kommer. Drillere møter også i uniform. Junior 1 drillerne møter i rød korpsgenser, hvitt skjørt, hvite knestrømper, hvit pologenser, hudfarget tynn strømpebukse og hvite sko. Alle med langt hår må sette det opp (hestehale/fletter) med

Sted Våle samfunnshus